Kristian von Krusenstierna med ProEquo
 

Kristian von Krusenstierna

Kristian von Krusenstierna är en framgångsrik dressyrryttare. Han har deltagit i allt från SM till OS och blivit belönad med flertalet medaljer. Han driver även familjeföretaget Ågesta Gård och Ridskola AB, samt är en av grundarna och ägarna till DressagePower.

"Jag använder Pro Equo i många avseenden. Allt ifrån lugna oroliga magar vid resor till att förbättra hovkvalitén. Jag gillar de enkla sticks-förpackningarna som inte tar någon plats och är lätta att använda.”

Anna Nilsson med ProEquo
 

Anna Nilsson

Anna Nilsson är landslagsryttare i fälttävlan. Hon ger med glädje ProEquo till sina hästar och minns speciellt ett tillfälle efter EM 1999.

"ProEquo blev räddningen när min OS-häst Azzaro blev sjuk och inte ville äta efter EM. Under en hel vecka var ProEquo det enda Azzaro ville äta."

"Jag har gett ProEquo till mina tävlingshästar varje dag i flera år. Dessa hästar tränar mycket hårt och de reser och tävlar ofta. ProEquo är en väldigt viktig del av deras foder för att hålla dem på en absolut maximal nivå."

Peder Fredricson med ProEquo
 

Peder Fredricsson

Peder Fredricson har tävlat på elitnivå och fått OS-placeringar i fälttävlan, men senare övergått till banhoppning. Han har två olympiska silvermedaljer och ett EM-guld i banhoppning. Han vann Jerringpriset både 2017 och 2018.

Pernilla André Hokfelt med ProEquo
 

Pernilla André Hokfelt

Pernilla André Hokfelt är dressyrryttare på elitnivå och berättar:

"Jag har använt ProEquo ända sedan produkten introducerades. Jag började ge ProEquo till Bombay som hade problem med magsår efter intensiva resor och tävlingar. Det fungerade jättebra och jag har fortsatt använda produkten efter det. Hästarna får bättre aptit och det är också väldigt bra att ha ProEquo med sig när man reser med hästarna."

"Jag har också märkt att vissa dressyrhästar blir mer avslappnade under tävlingar när de får ProEquo, på grund av en mer regelbunden tömning av tarmen. Det verkar som att avföring passerar lättare genom tarmarna. Med magen i balans håller hästarna sig starkare under tävlingarna och bibehåller en högre prestationsnivå, även de sista dagarna av tävlingarna."

Desirée Alameri med ProEquo
 

Desirée Alameri

Desirée Alameri rider Islandshästar i det finska landslaget. Hon använder ProEquo till sin Islandshäst Mökkur frá Ytri-Bægisá I och berättar:

"Jag är alltid mycket skeptisk mot nya tillskott mot eksem eftersom de inte alltid fungerar. Men jag kan med all säkerhet säga att ProEauo fungerar på Mökkur. Att få se sin eksemhäst gå utan eksemtäcke utan att plågas under sommaren är en befrielse." 

ProEquo AB

Svensk forskning bakom fodertillskott för din hästs bästa

Företaget ProEquo AB, som ligger bakom produkten ProEquo, är beläget på Forskningsbyn Ideon i Lund. Vi satsar mycket på forskning och utveckling inom området Functional Feed, d.v.s. foder eller fodertillskott som berikas med en eller flera ingredienser som ger väldokumenterade positiva hälsoeffekter utöver produktens ursprungliga näringsvärde.

Säljare & Administratör

Kajsa Lönner
E-mail: kajsa@proequo.com
Telefon: 070-5910303Kontakt

Följ oss på Facebook